Om Artico

Artico har sitt huvudkontor i Växjö och startades och ägs av entreprenören Johnny Lindman. Artico äger tjänstebolag inom olika branscher och har i nuläget sin största kundbas i Mälardalen och Kronoberg.

OM OSS

Vår bakgrund

Artico har sitt huvudkontor i Växjö och startades och ägs av entreprenören Johnny Lindman för att fungera som ett serviceföretag för de olika bolagen inom koncernen.

Johnny har drivit företag inom tjänstesektorn sedan 1998 och är en känd företagsprofil i Kronoberg, inte minst för sitt personliga engagemang i det lokala föreningslivet, särskilt inom idrott. Han var med och tog bandylaget i lilla byn Åby utanför Växjö från division 2 ända upp i elitserien. Han har också engagerat sig i och haft olika uppdrag i Växjös främsta damlag i fotboll, Växjö DFF, och där varit med och byggt en förening och ett lag som nu ligger i den högsta serien.

Det lokala engagemanget är därför också viktigt för Artico.  Vi ser oss som en del av de samhällen vi agerar i. Företagen som ingår i Artico har därför flera samarbeten med idrottsföreningar i områden där vi verkar. Detta ger möjlighet inte bara för ungdomar att få röra på sig och må väl, utan också för kommuninvånarna att få nöjet att få uppleva toppidrott på hemmaplan. 

Några av våra samarbetspartners

artico logga

Arise Time Company AB

559448-4197

Kontakta oss